Despre noi

Dragi internauți, precum zmeul din poveste (care-a fost și încă mai este) ne aruncăm și noi buzduganul vestitor – peste mări și peste țări – dând lumii de știre cum că, de curând, am lansat un nou post de radio exclusiv online care va emite 24/7. Puteți să-i spuneți și Podcast (este termenul deja consacrat în era digitală), prin urmare, oferta noastră editorială, pe lângă muzică, va include și emisiuni filmate (cu teme variate). 

Cum am procedat?

Păi, frunză verde sau albastră, asta e povestea noastră:

Dar înainte de a depăna, trebuie să vă spunem că am  tocat povestea mărunt, foarte mărunt, atât de mărunt încât (povestea-în-sine) a devenit praful așezat pe aripile îngerilor (apud TeamBuilding)  după care – nu puteți uita, căci vrem să rămânem memorabili –  am tras-o pe culiNARĂ, am încălecat pe-o șa și v-o spunem (gastronomic)  uite așa: 

În fond, rețeta e simplă: 

Începem cu felul delicatesei (genul radioului): Smart Adult Contemporary

Ca s-o preparăm am  avut nevoie de următoarele ingrediente:

  • Șapte tone de curaj
  • Nouă tone de independență editorială
  • 795 de kilograme de talent nativ judicios împărțit
  • 329 grame inconștiență
  • Foarte multe melodii Pop Clasic&Contemporan
  • Foarte multe piese Rock din toate genurile și toate timpurile
  • O grămadă de piese rytm&blues
  • O cantitate însemnată de melodii Jazz&Folk, Soul&Country, R&B și HIP-HOP
  • Plus o sumă consistentă de genuri de muzică enumerate mai sus (genuri alternative)

Modul de preparare: am luat tonele de curaj și le-am rumenit încet la foc molcom. Peste ele am presărat kilograme de talent nativ, la care am adăugat, discret, gramele de inconștiență. Am feliat subțire fiecare piesă din genurile și subgenurile mai sus menționate, după care le-am lăsat la dospit în cuptorul Playlistului minute, cum spune versul unui gen muzical pe care nu-l veți asculta la noi, fără număr. Separat, pentru un gust proaspăt și credibil, am pregătit un sos din tonele de independență editorială, altoit cu zeci de kilograme de mirodenii exotice și foarte iuți, (gen spontaneitate, nonșalanță, creativitate, ironie, umor, etc.) menite să dea – acestui fel culinar – un gust de poveste. Pentru că această delicatesă are o consistență de basm, adică, după ce o consumi, se regenerează constant, putând să te înfrupți din ea oricând, 24/7, am numit-o, simplu: PHoenixRadio. 

Sloganul, și anume “Aproape pentru toate gusturile”, dă seamă de imposibilitatea de a atinge absolutul, perfecțiunea, de a mulțumi pe toată lumea, (nici nu ne dorim asta), motiv pentru care, vorba cronicarului: “de-o fi să ne lăudăm, o vom face cu slăbiciunile noastre.” Până una, alta, un Like și un Share pe paginile noastre de social-media ne ajută să renaștem necontenit, precum pasărea mitologică – infinită și iubită – de la al cărei nume ne revendicăm. 

Revenim, constant, cu detalii, content, emisiuni, povești (spirituale și trupești) 

Zbor să fie !

Și aripi…o mie!