Dorin Luca Bora

Dorin Luca Bora s-a născut în data de 8 martie 1975 în orașul Câmpina. 

Și-a început studiile liceale la Colegiului Național N. Grigorescu din urbea natală, profilul Uman, ulterior, urmând cursurile Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București! 

În timpul liceului a fost membru fondator al trupei rock Eșafod, având diferite colaborări cu diferiți muzicieni locali

Și-a făcut debutul la radio în anul 2021 la postul Suncityradio, unde a realizat timp de un an de zile alături de Sabin Danita emisiunea, matinală, Morning Sunny! 

De asemenea, tot în cadrul postului SuncityRadio a fondat (și realizat, alături de Marius Vlad) emisiunea Rockopedia! 

Începând cu anul 2023 este membru fondator la postului de radio Phoenix radio alături de Sabin Danita, Andrei Chitu și Daniel Ioniță, unde realizează emisiunea ProROCKul de seară și emisiunea MORNING SUNNY împreună cu Sabin Danita.


 

“Salutare ! Sunt Dorin, băiat fin, iubitor de cărți și vin, ca așa spune Sabin! Da’ mie îmi place mai mult vodka!! Cărțile îmi plac, e adevărat! Am o colecție impresionantă de 52! Pai da, din astea toate am învățat de-a lungul timpului sa filez careuri, full-uri, culori… Eheee, ce emoții, ce trăiri!

Și fin, clar sunt! Finul lui nașu. Cum care nașu? Toata lumea-mi zice: na ș-un pahar de vin, na ș-un  pahar de țuica, ma rog, ideea e ca toată lumea îmi zice așa. 

Sunt, de asemenea, un mare sportiv și iubesc natura! D-aia, de câte ori am ocazia, o tai la pescuit.

Ce să vă mai spun… -sunt bărbat bine (dar m-am tocit mergând), una peste alta am nenumărate calități și mai am, în viata de zi cu zi, alături de mine o odioasa consoartă”